Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8651
Název: | Особливості протікання ферментації козиного молока |
Další názvy: | Peculiarities of fermented goat milk |
Autoři: | Гребельник, О. П. Hrebelnyk, O. P. |
Affiliation: | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гребельник О. П. Особливості протікання ферментації козиного молока / О. П. Гребельник // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 274-275. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Hrebelnyk O. P. (2014) Osoblyvosti protikannia fermentatsii kozynoho moloka [Peculiarities of fermented goat milk]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 274-275 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Datum vydání: | 19-lis-2014 |
Date of entry: | 1-úno-2016 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
UDC: | 637.12’39 637.146.3 |
Page range: | 274-275 |
Start page: | 274 |
End page: | 275 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8651 |
URL for reference material: | http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf |
References (Ukraine): | 1. Меркушева И.Н. Пищевая и биологическая ценность козьего молока / И.Н. Меркушева, С.П. Петриченко М.А. Кожухова. // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. – 2005. – №2-3. – с. 44-46. 2. Філіповаб Л.Ю. Перспективні напрями використання козячого молока у створенні продуктів здорового харчування / Л.Ю. Філіповаб, Л.І. Зубареваб, А.А. Крохальова // Друга міжн. спец. наук.-практ. конф. «Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології « в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO»: Збірник праць Другої міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції. – Київ: 2014. – с. 103-108. 3. Рижкова Т.М. Вплив комбінаційних сполучень заквашу вальної мікрофлори на якість та вихід козиного кисломолочного сиру / Т.М. Рижкова // Вісник ХНТУСГ. Серія: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2013. – №140. – с.63-70. 4. Рижкова Т.М. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока / Т.М. Рижкова, В.О. Коломитова, Т.А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі . – 2011. – Вип.2. – с. 376-381. – Режим доступу : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf |
References (International): | 1. Merkusheva I.N. Pishchevaia i biolohicheskaia tsennost kozeho moloka, I.N. Merkusheva, S.P. Petrichenko M.A. Kozhukhova., Izvestiia vysshikh uchebnykh zavedenii. Pishchevaia tekhnolohiia, 2005, No 2-3, P. 44-46. 2. Filipovab L.Yu. Perspektyvni napriamy vykorystannia koziachoho moloka u stvorenni produktiv zdorovoho kharchuvannia, L.Yu. Filipovab, L.I. Zubarevab, A.A. Krokhalova, Druha mizhn. spets. nauk.-prakt. konf. "Dytiache kharchuvannia: perspektyvy rozvytku ta innovatsiini tekhnolohii " v ramkakh XVII Mizhnarodnoho forumu tovariv i posluh dlia ditei "BABY EXPO": Zbirnyk prats Druhoi mizhnarodnoi spetsializovanoi naukovo- praktychnoi konferentsii, Kyiv: 2014, P. 103-108. 3. Ryzhkova T.M. Vplyv kombinatsiinykh spoluchen zakvashu valnoi mikroflory na yakist ta vykhid kozynoho kyslomolochnoho syru, T.M. Ryzhkova, Visnyk KhNTUSH. Serie: Suchasni napriamky tekhnolohii ta mekhanizatsii protsesiv pererobnykh i kharchovykh vyrobnytstv, Kharkiv, 2013, No 140, P.63-70. 4. Ryzhkova T.M. Otsinka biolohichnoi tsinnosti vershkovoho masla iz kozynoho moloka, T.M. Ryzhkova, V.O. Kolomytova, T.A. Bondarenko, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli , 2011, Iss.2, P. 376-381, Access mode : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275.pdf | 660,53 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275.djvu | 112,68 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275__COVER.jpg | 210,94 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.