Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8651
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, О. П. | uk |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, O. P. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 листопада 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 November 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-01T17:58:50Z | - |
dc.date.available | 2016-02-01T17:58:50Z | - |
dc.date.created | 2014-11-19 | uk |
dc.date.issued | 2014-11-19 | uk |
dc.identifier.citation | Гребельник О. П. Особливості протікання ферментації козиного молока / О. П. Гребельник // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 274-275. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8651 | - |
dc.format.extent | 274-275 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" | uk |
dc.relation.uri | http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf | uk |
dc.title | Особливості протікання ферментації козиного молока | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of fermented goat milk | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.12’39 | uk |
dc.subject.udc | 637.146.3 | uk |
dc.relation.references | 1. Меркушева И.Н. Пищевая и биологическая ценность козьего молока / И.Н. Меркушева, С.П. Петриченко М.А. Кожухова. // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. – 2005. – №2-3. – с. 44-46. | uk |
dc.relation.references | 2. Філіповаб Л.Ю. Перспективні напрями використання козячого молока у створенні продуктів здорового харчування / Л.Ю. Філіповаб, Л.І. Зубареваб, А.А. Крохальова // Друга міжн. спец. наук.-практ. конф. «Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології « в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO»: Збірник праць Другої міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції. – Київ: 2014. – с. 103-108. | uk |
dc.relation.references | 3. Рижкова Т.М. Вплив комбінаційних сполучень заквашу вальної мікрофлори на якість та вихід козиного кисломолочного сиру / Т.М. Рижкова // Вісник ХНТУСГ. Серія: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2013. – №140. – с.63-70. | uk |
dc.relation.references | 4. Рижкова Т.М. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока / Т.М. Рижкова, В.О. Коломитова, Т.А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі . – 2011. – Вип.2. – с. 376-381. – Режим доступу : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Merkusheva I.N. Pishchevaia i biolohicheskaia tsennost kozeho moloka, I.N. Merkusheva, S.P. Petrichenko M.A. Kozhukhova., Izvestiia vysshikh uchebnykh zavedenii. Pishchevaia tekhnolohiia, 2005, No 2-3, P. 44-46. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Filipovab L.Yu. Perspektyvni napriamy vykorystannia koziachoho moloka u stvorenni produktiv zdorovoho kharchuvannia, L.Yu. Filipovab, L.I. Zubarevab, A.A. Krokhalova, Druha mizhn. spets. nauk.-prakt. konf. "Dytiache kharchuvannia: perspektyvy rozvytku ta innovatsiini tekhnolohii " v ramkakh XVII Mizhnarodnoho forumu tovariv i posluh dlia ditei "BABY EXPO": Zbirnyk prats Druhoi mizhnarodnoi spetsializovanoi naukovo- praktychnoi konferentsii, Kyiv: 2014, P. 103-108. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Ryzhkova T.M. Vplyv kombinatsiinykh spoluchen zakvashu valnoi mikroflory na yakist ta vykhid kozynoho kyslomolochnoho syru, T.M. Ryzhkova, Visnyk KhNTUSH. Serie: Suchasni napriamky tekhnolohii ta mekhanizatsii protsesiv pererobnykh i kharchovykh vyrobnytstv, Kharkiv, 2013, No 140, P.63-70. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Ryzhkova T.M. Otsinka biolohichnoi tsinnosti vershkovoho masla iz kozynoho moloka, T.M. Ryzhkova, V.O. Kolomytova, T.A. Bondarenko, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli , 2011, Iss.2, P. 376-381, Access mode : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf | uk |
dc.identifier.citationen | Hrebelnyk O. P. (2014) Osoblyvosti protikannia fermentatsii kozynoho moloka [Peculiarities of fermented goat milk]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 274-275 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Білоцерківський національний аграрний університет, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 274 | uk |
dc.citation.epage | 275 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275.pdf | 660,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275.djvu | 112,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Hrebelnyk_O_P-Peculiarities_of_fermented_274-275__COVER.jpg | 210,94 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.