Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
UDC
Gönderi Tarihi
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Yardım
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Content type
Language
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-10 den 10.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Tür
Yayın Tarihi
Date of entry
Başlık
Yazar(lar)
Methodical recommendations
2017
10-Eyl-2018
Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
-
Oca-2017
11-May-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
Eyl-2017
14-Haz-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Laboratory Instructions
Eyl-2017
14-Haz-2018
Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Article
2018
31-Eki-2018
Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk
Юкало, Володимир Глібович
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Крупа, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations
2018
31-Eki-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
Oca-2017
11-May-2017
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
Eyl-2017
4-Şub-2018
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations
2018
31-Eki-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
-
Ara-2016
28-Nis-2017
"Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Keşfet
Yazar
10
Дацишин, Катерина Євгенівна
3
Крупа, Ольга Миколаївна
2
Рибак, Ольга Миколаївна
1
Юкало, Володимир Глібович
Konu
1
Технологія молока і молочних прод...
Yayın tarihi
3
2018
6
2017
1
2016
by type of content
5
Methodical recommendations
1
Article
1
Laboratory Instructions
by languages
4
uk
1
en