Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545
Title: | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості |
Other Titles: | The role of qualified professionals in the food industry |
Authors: | Каплун, Андрій Kaplun, Andrey |
Affiliation: | Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Каплун А. Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості / Андрій Каплун // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 228-229. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kaplun A. (2015) Rol kvalifikovanykh fakhivtsiv u rozvytku kharchovoi promyslovosti [The role of qualified professionals in the food industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 228-229 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 377 37.012 438 477 497.2 |
Page range: | 228-229 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
URL for reference material: | http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf |
References (Ukraine): | 1. Гальчинський А.С. Україна: стратегічні пріоритети. Аналітичні оцінки / за ред. А.С. Гальчинський. - К. : Вид-во НІСД, 2007. - 328 с. 2. Л.О. Пашнюк. Харчова промисловість України: стан, тенденції та перспективи розвитку / Л.О. Пашнюк // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 9-10. — С. 60-63. 3. Топій І. І. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України/ І. І. Топій, М. І. Білейчук // Вісник Університету банківської справи Національного банку України. - 2014. - № 2. - С. 46–49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf |
References (International): | 1. Halchynskyi A.S. Ukraine: stratehichni priorytety. Analitychni otsinky, ed. A.S. Halchynskyi. - K. : Vyd-vo NISD, 2007. - 328 p. 2. L.O. Pashniuk. Kharchova promyslovist Ukrainy: stan, tendentsii ta perspektyvy rozvytku, L.O. Pashniuk, Ekonomichnyi chasopys-XXI. - 2012. - No 9-10. - P. 60-63. 3. Topii I. I. Suchasnyi stan i perspektyvy rozvytku kharchovoi promyslovosti Ukrainy/ I. I. Topii, M. I. Bileichuk, Visnyk Universytetu bankivskoi spravy Natsionalnoho banku Ukrainy. - 2014. - No 2. - P. 46–49. - Access mode: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229.pdf | 297,29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229.djvu | 27,86 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229__COVER.png | 515,93 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.