Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каплун, Андрій | uk |
dc.contributor.author | Kaplun, Andrey | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:45:27Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:45:27Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Каплун А. Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості / Андрій Каплун // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 228-229. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545 | - |
dc.format.extent | 228-229 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.relation.uri | http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf | uk |
dc.title | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості | uk |
dc.title.alternative | The role of qualified professionals in the food industry | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 377 | uk |
dc.subject.udc | 37.012 | uk |
dc.subject.udc | 438 | uk |
dc.subject.udc | 477 | uk |
dc.subject.udc | 497.2 | uk |
dc.relation.references | 1. Гальчинський А.С. Україна: стратегічні пріоритети. Аналітичні оцінки / за ред. А.С. Гальчинський. - К. : Вид-во НІСД, 2007. - 328 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Л.О. Пашнюк. Харчова промисловість України: стан, тенденції та перспективи розвитку / Л.О. Пашнюк // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 9-10. — С. 60-63. | uk |
dc.relation.references | 3. Топій І. І. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України/ І. І. Топій, М. І. Білейчук // Вісник Університету банківської справи Національного банку України. - 2014. - № 2. - С. 46–49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Halchynskyi A.S. Ukraine: stratehichni priorytety. Analitychni otsinky, ed. A.S. Halchynskyi. - K. : Vyd-vo NISD, 2007. - 328 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. L.O. Pashniuk. Kharchova promyslovist Ukrainy: stan, tendentsii ta perspektyvy rozvytku, L.O. Pashniuk, Ekonomichnyi chasopys-XXI. - 2012. - No 9-10. - P. 60-63. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Topii I. I. Suchasnyi stan i perspektyvy rozvytku kharchovoi promyslovosti Ukrainy/ I. I. Topii, M. I. Bileichuk, Visnyk Universytetu bankivskoi spravy Natsionalnoho banku Ukrainy. - 2014. - No 2. - P. 46–49. - Access mode: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdf | uk |
dc.identifier.citationen | Kaplun A. (2015) Rol kvalifikovanykh fakhivtsiv u rozvytku kharchovoi promyslovosti [The role of qualified professionals in the food industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 228-229 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229.pdf | 297,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229.djvu | 27,86 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kaplun_A-The_role_of_qualified_professionals_228-229__COVER.png | 515,93 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.