Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаплун, Андрійuk
dc.contributor.authorKaplun, Andreyuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:45:27Z-
dc.date.available2015-12-21T14:45:27Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationКаплун А. Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості / Андрій Каплун // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 228-229. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6545-
dc.format.extent228-229uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.relation.urihttp://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdfuk
dc.titleРоль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловостіuk
dc.title.alternativeThe role of qualified professionals in the food industryuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc377uk
dc.subject.udc37.012uk
dc.subject.udc438uk
dc.subject.udc477uk
dc.subject.udc497.2uk
dc.relation.references1. Гальчинський А.С. Україна: стратегічні пріоритети. Аналітичні оцінки / за ред. А.С. Гальчинський. - К. : Вид-во НІСД, 2007. - 328 с.uk
dc.relation.references2. Л.О. Пашнюк. Харчова промисловість України: стан, тенденції та перспективи розвитку / Л.О. Пашнюк // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 9-10. — С. 60-63.uk
dc.relation.references3. Топій І. І. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України/ І. І. Топій, М. І. Білейчук // Вісник Університету банківської справи Національного банку України. - 2014. - № 2. - С. 46–49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdfuk
dc.relation.referencesen1. Halchynskyi A.S. Ukraine: stratehichni priorytety. Analitychni otsinky, ed. A.S. Halchynskyi. - K. : Vyd-vo NISD, 2007. - 328 p.uk
dc.relation.referencesen2. L.O. Pashniuk. Kharchova promyslovist Ukrainy: stan, tendentsii ta perspektyvy rozvytku, L.O. Pashniuk, Ekonomichnyi chasopys-XXI. - 2012. - No 9-10. - P. 60-63.uk
dc.relation.referencesen3. Topii I. I. Suchasnyi stan i perspektyvy rozvytku kharchovoi promyslovosti Ukrainy/ I. I. Topii, M. I. Bileichuk, Visnyk Universytetu bankivskoi spravy Natsionalnoho banku Ukrainy. - 2014. - No 2. - P. 46–49. - Access mode: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VUbsNbU_2014_2_12.pdfuk
dc.identifier.citationenKaplun A. (2015) Rol kvalifikovanykh fakhivtsiv u rozvytku kharchovoi promyslovosti [The role of qualified professionals in the food industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 228-229 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.