Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538

Tytuł: Технологические особенности новых гибридов кукурузы
Inne tytuły: Technological features of new hybrids of maize
Authors: Цедик, Ольга
Tsedik, Olga
Akcesoria: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Cytat: Цедик О. Технологические особенности новых гибридов кукурузы / Ольга Цедик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Tsedik O. (2015) Tekhnolohicheskie osobennosti novykh hibridov kukuruzy [Technological features of new hybrids of maize]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 217-218 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.784.3
Zakres stron: 217-218
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1. Гончарова З., Егоров Г., Загородникова З. Оценка технологических свойств зерна кукурузы по показателю всплываемости // Мукомольно- элеваторная промышленность, 1968. - №2. – С. 16-17.
2. Казаков Е.Д. Методы оценки качества зерна. – М.: Агропромиздат, 1987. – 215 с.
References: 1. Honcharova Z., Ehorov H., Zahorodnikova Z. Otsenka tekhnolohicheskikh svoistv zerna kukuruzy po pokazateliu vsplyvaemosti, Mukomolno- elevatornaia promyshlennost, 1968. - No 2. – P. 16-17.
2. Kazakov E.D. Metody otsenki kachestva zerna. – M.: Ahropromizdat, 1987. – 215 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi