Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538
Título : | Технологические особенности новых гибридов кукурузы |
Otros títulos : | Technological features of new hybrids of maize |
Autor : | Цедик, Ольга Tsedik, Olga |
Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Цедик О. Технологические особенности новых гибридов кукурузы / Ольга Цедик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Tsedik O. (2015) Tekhnolohicheskie osobennosti novykh hibridov kukuruzy [Technological features of new hybrids of maize]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 217-218 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Fecha de publicación : | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-dic-2015 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.784.3 |
Page range: | 217-218 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6538 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Гончарова З., Егоров Г., Загородникова З. Оценка технологических свойств зерна кукурузы по показателю всплываемости // Мукомольно- элеваторная промышленность, 1968. - №2. – С. 16-17. 2. Казаков Е.Д. Методы оценки качества зерна. – М.: Агропромиздат, 1987. – 215 с. |
References (International): | 1. Honcharova Z., Ehorov H., Zahorodnikova Z. Otsenka tekhnolohicheskikh svoistv zerna kukuruzy po pokazateliu vsplyvaemosti, Mukomolno- elevatornaia promyshlennost, 1968. - No 2. – P. 16-17. 2. Kazakov E.D. Metody otsenki kachestva zerna. – M.: Ahropromizdat, 1987. – 215 p. |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Tsedik_O-Technological_features_of_217-218.pdf | 385,83 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Tsedik_O-Technological_features_of_217-218.djvu | 25,96 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
FSI_2015_Tsedik_O-Technological_features_of_217-218__COVER.png | 510,73 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.