Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Titolo: | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней |
Titoli alternativi: | Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production |
Autori: | Кустуров, В. Б. Касянчук, В. В. Kusturov, V. B. Kasyanchuk, V. V. |
Affiliation: | СНАУ СумДУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data: | 8-ott-2015 |
Date of entry: | 21-dic-2015 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.07 637.075 |
Page range: | 192 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.pdf | 150,4 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.djvu | 17,14 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192__COVER.png | 534,99 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.