Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кустуров, В. Б. | uk |
dc.contributor.author | Касянчук, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Kusturov, V. B. | uk |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:42:54Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:42:54Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523 | - |
dc.format.extent | 192 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней | uk |
dc.title.alternative | Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.07 | uk |
dc.subject.udc | 637.075 | uk |
dc.identifier.citationen | Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | СНАУ | uk |
dc.contributor.affiliation | СумДУ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.pdf | 150,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.djvu | 17,14 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192__COVER.png | 534,99 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.