このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523

タイトル: Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней
その他のタイトル: Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production
著者: Кустуров, В. Б.
Касянчук, В. В.
Kusturov, V. B.
Kasyanchuk, V. V.
Affiliation: СНАУ
СумДУ
Bibliographic description (Ukraine): Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
発行日: 8-10月-2015
Date of entry: 21-12月-2015
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.07
637.075
Page range: 192
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。