Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505

Tytuł: Оцінка якості соків для дитячого харчування
Inne tytuły: Quality assessment juices for baby food
Authors: Воробець, Марія
Кобаса, Ігор
Фрунза, Ірина
Vorobets, Mariya
Kobasa, Ihor
Frunza, Iryna
Akcesoria: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Cytat: Воробець М. Оцінка якості соків для дитячого харчування / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Ірина Фрунза // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 164. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Vorobets M., Kobasa I., Frunza I. (2015) Otsinka yakosti sokiv dlia dytiachoho kharchuvannia [Quality assessment juices for baby food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 164 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.81
Zakres stron: 164
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1. Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Мандрика В., Самойленко А. Оцінка якості фруктових мультивітамінних соків і нектарів // Товари і ринки, 2010. – № 1(9). – С.37–42.
3. Циганенко О.І. Нітрати в харчових продуктах / О.І. Циганенко. – К. : Здоров‘я, 1990. – 56 с.
References: 1. Syrokhman I.V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. – K. : Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p.
2. Mandryka V., Samoilenko A. Otsinka yakosti fruktovykh multyvitaminnykh sokiv i nektariv, Tovary i rynky, 2010. – No 1(9). – P.37–42.
3. Tsyhanenko O.I. Nitraty v kharchovykh produktakh, O.I. Tsyhanenko. – K. : Zdorov‘ya, 1990. – 56 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi