Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоробець, Маріяuk
dc.contributor.authorКобаса, Ігорuk
dc.contributor.authorФрунза, Іринаuk
dc.contributor.authorVorobets, Mariyauk
dc.contributor.authorKobasa, Ihoruk
dc.contributor.authorFrunza, Irynauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:40:41Z-
dc.date.available2015-12-21T14:40:41Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВоробець М. Оцінка якості соків для дитячого харчування / Марія Воробець, Ігор Кобаса, Ірина Фрунза // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 164. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6505-
dc.format.extent164uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleОцінка якості соків для дитячого харчуванняuk
dc.title.alternativeQuality assessment juices for baby fooduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.81uk
dc.relation.references1. Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. – К. : Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.uk
dc.relation.references2. Мандрика В., Самойленко А. Оцінка якості фруктових мультивітамінних соків і нектарів // Товари і ринки, 2010. – № 1(9). – С.37–42.uk
dc.relation.references3. Циганенко О.І. Нітрати в харчових продуктах / О.І. Циганенко. – К. : Здоров‘я, 1990. – 56 с.uk
dc.relation.referencesen1. Syrokhman I.V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. – K. : Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p.uk
dc.relation.referencesen2. Mandryka V., Samoilenko A. Otsinka yakosti fruktovykh multyvitaminnykh sokiv i nektariv, Tovary i rynky, 2010. – No 1(9). – P.37–42.uk
dc.relation.referencesen3. Tsyhanenko O.I. Nitraty v kharchovykh produktakh, O.I. Tsyhanenko. – K. : Zdorov‘ya, 1990. – 56 p.uk
dc.identifier.citationenVorobets M., Kobasa I., Frunza I. (2015) Otsinka yakosti sokiv dlia dytiachoho kharchuvannia [Quality assessment juices for baby food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 164 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.