Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493
Назва: | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» |
Інші назви: | Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus" |
Автори: | Вічко, Олена Іванівна Швед, О. В. Новіков, В. П. Vichko, O. I. Shved, O. V. Novikov, V. P. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна |
Бібліографічний опис: | Вічко О. І. Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» / О. І. Вічко, О. В. Швед, В. П. Новіков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 145. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Vichko O. I., Shved O. V., Novikov V. P. (2015) Perspektyvy vprovadzhennia bioproduktsii na osnovi mikrobioty "tybetskyi hrybok" [Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 145 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.136.5.146 |
Діапазон сторінок: | 145 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145.pdf | 150,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145.djvu | 17,16 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145__COVER.png | 529,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.