Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493

Tytuł: Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»
Inne tytuły: Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"
Authors: Вічко, Олена Іванівна
Швед, О. В.
Новіков, В. П.
Vichko, O. I.
Shved, O. V.
Novikov, V. P.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна
Cytat: Вічко О. І. Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» / О. І. Вічко, О. В. Швед, В. П. Новіков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 145. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Vichko O. I., Shved O. V., Novikov V. P. (2015) Perspektyvy vprovadzhennia bioproduktsii na osnovi mikrobioty "tybetskyi hrybok" [Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 145 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.136.5.146
Zakres stron: 145
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi