Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493
Titre: | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» |
Autre(s) titre(s): | Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus" |
Auteur(s): | Вічко, Олена Іванівна Швед, О. В. Новіков, В. П. Vichko, O. I. Shved, O. V. Novikov, V. P. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Вічко О. І. Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» / О. І. Вічко, О. В. Швед, В. П. Новіков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 145. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Vichko O. I., Shved O. V., Novikov V. P. (2015) Perspektyvy vprovadzhennia bioproduktsii na osnovi mikrobioty "tybetskyi hrybok" [Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 145 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.136.5.146 |
Page range: | 145 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145.pdf | 150,18 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145.djvu | 17,16 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Vichko_O_I-Future_implementation_bioproduktsiyi_145__COVER.png | 529,36 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.