Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489
Başlık: | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження |
Diğer Başlıklar: | Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin |
Yazarlar: | Приліпко, Т. Букалова, Н. Prilipko, T. M. Bukalova, N. V. |
Affiliation: | Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Приліпко Т. Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження / Т. Приліпко, Н. Букалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 137-138. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Prilipko T. M., Bukalova N. V. (2015) Udoskonalennia metodu viznachennia chisla omilennia u zhirakh tvarinnoho pokhodzhennia [Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 137-138 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 |
Date of entry: | 21-Ara-2015 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 619 614.31 664.33 641.14 613.26 637.2 658.562 |
Page range: | 137-138 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138.pdf | 399,48 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138.djvu | 27,64 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Improving_the_method_137-138__COVER.png | 514,94 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.