Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463

Tittel: Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту
Alternative titler: Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds
Authors: Наговська, Володимира
Гачак, Юрій
Білик, Оксана
Харенко, Христина
Nagovska, Volodymyra
Hachack, Yurij
Bilyk, Oksana
Harenko, Hrystyna
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту / Володимира Наговська, Юрій Гачак, Оксана Білик, Христина Харенко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 92. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Nagovska V., Hachack Y., Bilyk O., Harenko H. (2015) Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv kyslomolochnoho syru zalezhno vid dozy vnesenoi klitkovyny z nasinnia kunzhutu [Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 92 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivelsesdato: 8-okt-2015
Date of entry: 21-des-2015
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.38.4
Page range: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright