Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаговська, Володимираuk
dc.contributor.authorГачак, Юрійuk
dc.contributor.authorБілик, Оксанаuk
dc.contributor.authorХаренко, Христинаuk
dc.contributor.authorNagovska, Volodymyrauk
dc.contributor.authorHachack, Yurijuk
dc.contributor.authorBilyk, Oksanauk
dc.contributor.authorHarenko, Hrystynauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:35:36Z-
dc.date.available2015-12-21T14:35:36Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЗміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту / Володимира Наговська, Юрій Гачак, Оксана Білик, Христина Харенко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 92. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463-
dc.format.extent92uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЗміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжутуuk
dc.title.alternativeChange of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seedsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.38.4uk
dc.identifier.citationenNagovska V., Hachack Y., Bilyk O., Harenko H. (2015) Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv kyslomolochnoho syru zalezhno vid dozy vnesenoi klitkovyny z nasinnia kunzhutu [Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 92 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.