Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463
Tytuł: | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту |
Inne tytuły: | Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds |
Authors: | Наговська, Володимира Гачак, Юрій Білик, Оксана Харенко, Христина Nagovska, Volodymyra Hachack, Yurij Bilyk, Oksana Harenko, Hrystyna |
Akcesoria: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Cytat: | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту / Володимира Наговська, Юрій Гачак, Оксана Білик, Христина Харенко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 92. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Nagovska V., Hachack Y., Bilyk O., Harenko H. (2015) Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv kyslomolochnoho syru zalezhno vid dozy vnesenoi klitkovyny z nasinnia kunzhutu [Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 92 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.38.4 |
Zakres stron: | 92 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92.pdf | 148,76 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92.djvu | 15,12 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92__COVER.png | 501,96 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi