Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463

Tytuł: Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту
Inne tytuły: Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds
Authors: Наговська, Володимира
Гачак, Юрій
Білик, Оксана
Харенко, Христина
Nagovska, Volodymyra
Hachack, Yurij
Bilyk, Oksana
Harenko, Hrystyna
Akcesoria: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Cytat: Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту / Володимира Наговська, Юрій Гачак, Оксана Білик, Христина Харенко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 92. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Nagovska V., Hachack Y., Bilyk O., Harenko H. (2015) Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv kyslomolochnoho syru zalezhno vid dozy vnesenoi klitkovyny z nasinnia kunzhutu [Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 92 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.38.4
Zakres stron: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi