Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
Titel: | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас |
Sonstige Titel: | Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd |
Autor(en): | Ворощук, В. Я. Шинкарик, М. М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Erscheinungsdatum: | 8-Okt-2015 |
Date of entry: | 21-Dez-2015 |
Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.024 |
Page range: | 69-70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.pdf | 432,01 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.djvu | 33,67 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70__COVER.png | 526,71 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.