Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451

Tytuł: Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
Inne tytuły: Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd
Authors: Ворощук, В. Я.
Шинкарик, М. М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.024
Zakres stron: 69-70
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi