Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4082

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗалуцький, Ярослав Мироновичuk
dc.contributor.authorЛезенко, Галина Олександрівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorПопова, Інна Вадимівнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorФещенко, Галина Петрівнаuk
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайловичuk
dc.contributor.authorKhomichak, Liubomyr Mykhailovychuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevhenivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.contributor.authorХомичак, Любомир Михайловичuk
dc.date.accessioned2014-09-24T14:33:05Z-
dc.date.available2014-09-24T14:33:05Z-
dc.date.created2006-11-15uk
dc.date.issued2006-11-15uk
dc.identifier18763uk
dc.identifier.citationПатент 18763 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочного морозива [Текст] / Лезенко Галина Олександрівна, Залуцький Ярослав Миронович, Поліщук Галина Євгеніївна, Фещенко Галина Петрівна, Хомічак Любомир Михайлович, Попова Інна Вадимівна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 15.11.2006.uk
dc.identifier.citationPatent 18763 UA, MPK A23G 9/04. Method for production of milk ice-cream [Text] / Khomichak Liubomyr Mykhailovych, Polischuk Halyna Yevhenivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 15.11.2006.uk
dc.identifier.citationПатент 18763 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочного мороженого [Текст] / Хомичак Любомир Михайлович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 15.11.2006.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4082-
dc.description.abstractСпосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4 мас. %  цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.titleСпосіб виробництва молочного морозиваuk
dc.title.alternativeMethod for production of milk ice-creamuk
dc.title.alternativeСпособ производства молочного мороженогоuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Лезенко Галина Олександрівна, Залуцький Ярослав Миронович, Поліщук Галина Євгеніївна, Фещенко Галина Петрівна, Хомічак Любомир Михайлович, Попова Інна Вадимівна, Рибак Ольга Миколаївнаuk
Розташовується у зібраннях:2006



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.