Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4082
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Залуцький, Ярослав Миронович | uk |
dc.contributor.author | Лезенко, Галина Олександрівна | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Попова, Інна Вадимівна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Фещенко, Галина Петрівна | uk |
dc.contributor.author | Хомічак, Любомир Михайлович | uk |
dc.contributor.author | Khomichak, Liubomyr Mykhailovych | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevhenivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Хомичак, Любомир Михайлович | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T14:33:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T14:33:05Z | - |
dc.date.created | 2006-11-15 | uk |
dc.date.issued | 2006-11-15 | uk |
dc.identifier | 18763 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 18763 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва молочного морозива [Текст] / Лезенко Галина Олександрівна, Залуцький Ярослав Миронович, Поліщук Галина Євгеніївна, Фещенко Галина Петрівна, Хомічак Любомир Михайлович, Попова Інна Вадимівна, Рибак Ольга Миколаївна (Україна) - опубл. 15.11.2006. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 18763 UA, MPK A23G 9/04. Method for production of milk ice-cream [Text] / Khomichak Liubomyr Mykhailovych, Polischuk Halyna Yevhenivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 15.11.2006. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 18763 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства молочного мороженого [Текст] / Хомичак Любомир Михайлович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 15.11.2006. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4082 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4 мас. % цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/04 | uk |
dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
dc.title | Спосіб виробництва молочного морозива | uk |
dc.title.alternative | Method for production of milk ice-cream | uk |
dc.title.alternative | Способ производства молочного мороженого | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Лезенко Галина Олександрівна, Залуцький Ярослав Миронович, Поліщук Галина Євгеніївна, Фещенко Галина Петрівна, Хомічак Любомир Михайлович, Попова Інна Вадимівна, Рибак Ольга Миколаївна | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2006 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-18763-sposib-virobnictva-molochnogo-moroziva.pdf | 101,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
3-18763-sposib-virobnictva-molochnogo-moroziva.djvu | 37,37 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
3-18763-sposib-virobnictva-molochnogo-moroziva__COVER.png | 1,09 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.