Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Títol: Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
Altres títols: Effect of different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods
Autor: Остапйовська, Марія Володимирівна
Ostapiovska, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Остапйовська М.В. Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. В. Остапйовська ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Data de publicació: 24-de -2014
Date of entry: 23-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Paraules clau: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соки
бензоат натрію
загальна бактеріальна забрудненість
умовно-патогенна мікрофлора
juices
sodium benzoate
a common bacterial contamination
pathogenic microflora
Resum: Вплив консервантів на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники соків.
Тhe influence of the concentration of preservatives on the organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters juices.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3155
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Ostapiovska_Effect different preservatives on microbial indicators and safety of canned foods.pdf74,05 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador