Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Tytuł: Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"
Authors: Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Федак, Софія Андріївна
Cytat: Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.
Data wydania: 2016
Date of entry: 14-wrz-2016
Wydawca: Вектор, ТНТУ
UDC: 378+42
Słowa kluczowe: technique
wide
Abstract: Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Właściciel praw autorskich: Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016
Występuje w kolekcjach:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora