Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Título : Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"
Autor : Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Федак, Софія Андріївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.
Fecha de publicación : 2016
Date of entry: 14-sep-2016
Editorial : Вектор, ТНТУ
UDC: 378+42
Palabras clave : technique
wide
Resumen : Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Copyright owner: Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016
Aparece en las colecciones: Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador