Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлавуцька, Ірина Ростиславівна-
dc.contributor.authorФедак, Софія Андріївна-
dc.date.accessioned2016-09-14T20:10:53Z-
dc.date.available2016-09-14T20:10:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830-
dc.description.abstractПосібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherВектор, ТНТУuk
dc.subjecttechniqueuk
dc.subjectwideuk
dc.titleМетодичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"uk
dc.rights.holderПлавуцька І.Р., Федак С.А., 2016uk
dc.subject.udc378+42uk
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора