Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Titre: | Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв" |
Auteur(s): | Плавуцька, Ірина Ростиславівна Федак, Софія Андріївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв. |
Date de publication: | 2016 |
Date of entry: | 14-sep-2016 |
Editeur: | Вектор, ТНТУ |
UDC: | 378+42 |
Mots-clés: | technique wide |
Résumé: | Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830 |
Copyright owner: | Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016 |
Collection(s) : | Навчальна література кафедри української та іноземних мов |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ХО кінцевий_.pdf | 543,73 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration