Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Titre: Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"
Auteur(s): Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Федак, Софія Андріївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.
Date de publication: 2016
Date of entry: 14-sep-2016
Editeur: Вектор, ТНТУ
UDC: 378+42
Mots-clés: technique
wide
Résumé: Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Copyright owner: Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016
Collection(s) :Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration