Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12841

Tytuł: Дослідження процесу збивання кондитерської помади
Inne tytuły: Study of confectionery whipping lipstick
Authors: Захарченко, Ю.
Zakharchenko, J.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Захарченко Ю. Дослідження процесу збивання кондитерської помади / Ю. Захарченко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 14. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zakharchenko J. (2014) Doslidzhennia protsesu zbyvannia kondyterskoi pomady [Study of confectionery whipping lipstick]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 14 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 27-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664.143
Słowa kluczowe: помадозбивальна машина
помадна маса
помадний сироп
lipstick shake machine
weight fondant
fondant syrup
Zakres stron: 14
Główna strona: 14
Strona końcowa: 14
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12841
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi