Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12841

Titre: Дослідження процесу збивання кондитерської помади
Autre(s) titre(s): Study of confectionery whipping lipstick
Auteur(s): Захарченко, Ю.
Zakharchenko, J.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Захарченко Ю. Дослідження процесу збивання кондитерської помади / Ю. Захарченко // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 14. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zakharchenko J. (2014) Doslidzhennia protsesu zbyvannia kondyterskoi pomady [Study of confectionery whipping lipstick]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 14 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Date de publication: 24-avr-2014
Date of entry: 27-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664.143
Mots-clés: помадозбивальна машина
помадна маса
помадний сироп
lipstick shake machine
weight fondant
fondant syrup
Page range: 14
Start page: 14
End page: 14
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12841
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
Collection(s) :Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.