Перегляд зібрання за групою - Теми microwave processing
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід | Сеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 20-гру-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу | Павлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M. |
Master Thesis | 2019 | 1-січ-2020 | Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Стайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A. |