Перегляд зібрання за групою - Теми масло

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202130-гру-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Learning Objectтра-201426-кві-2017Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології молока і молочних продуктів» конспект лекційРибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Master Thesis202127-гру-2021Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молокаКутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia
Bachelor Thesisчер-202328-чер-2023Проєкт цеху з виробництва масла методом збивання з організацією перероблення вторинної сировини потужністю 56 т молока незбираного за добуГриненко, Артем Олексійович; Hrynenko, Artem
Bachelor Thesis20211-лип-2021Проєкт цеху з виробництва плавлених сирів потужністю 5 т готової продукції за змінуМисюк, Антон Віталійович; Mysiuk, Anton Vitaliiovych
Learning Objectлис-201622-чер-2017Технології маслоробста та сироробства : Конспект лекцій з курсу "Технологія молока і молочних продуктів"Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga
Master Thesisтра-202128-тра-2021Удосконалення масловиготовлювача періодичної дії Я5-ОМЄ-0,4 з дослідженням впливу технологічних і конструктивних факторів на його роботуСавчук, Тарас Петрович; Savchuk, Taras