ブラウズ : 主題 milk
検索結果表示: 1 - 10 / 27
タイプ | 発行日 | Date of entry | タイトル | 寄与者 |
Conference Abstract | 27-4月-2023 | 10-6月-2023 | Будова і властивості білків сироватки молока | Береговий, Р.; Berehovyy, R. |
Master Thesis | 2019 | 5-1月-2020 | Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молока | Даньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O. |
Article | 20-4月-2016 | 29-5月-2016 | Використання процесів ультрафільтрації в технологіях молочних продуктів | Даниленко, В. О.; Danilenko, V. O. |
Article | 23-4月-2015 | 26-2月-2016 | Вплив технологічних факторів на отримання вершків з молока | Линва, С.; Lynva, S. |
Master Thesis | 2020 | 28-12月-2020 | Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху | Олекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna |
Conference Abstract | 25-4月-2019 | 18-6月-2019 | Засади комплексної переробки молочної сировини | Лясота, О.; Liasota, O. |
Master Thesis | 2019 | 29-12月-2019 | Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молока | Радчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A. |
Bachelor Thesis | 19-6月-2023 | 19-7月-2023 | Комп'ютеризована система моніторингу товарообігу молочної продукції | Максимів, Руслан Іванович; Maksymiv, Ruslan |
Master Thesis | 12月-2020 | 29-12月-2020 | Модернізація гомогенізатора клапанного типу для молока із дослідженням роботи плунжерного блоку | Старинський, Остап Юрійович; Starynskyi, Ostap |
Conference Abstract | 23-4月-2020 | 4-6月-2020 | Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини | Ліщук, В.; Lischuk, B. |