Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів | Протасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Використання водного розчину біологічно активного йоду «Йодіс-К» у технології хлібо-булочних виробів | Янів, А. Р.; Покотило, О. С. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Вплив йоду і селену в технологічному процесі приготування хліба на окремі показники | Байда, Н. І.; Покотило, Олег Степанович; Bayda, N.; Pokotylo, O. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники йогурт збагаченого біологічно активним йодом | Далєвська, Діана; Криськова, Лариса Петрівна; Заставна, А.; Dalievska, D.; Kryskova, L.; Zastavna, A. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Master Thesis | гру-2023 | 17-січ-2024 | Розроблення технології молоковмісного тонізуючого ферментованого напою із проєктуванням цеху незбираномолочних продуктів резервуарним способом | Журбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Розроблення технології тонізуючого молоковмісного ферментованого напою | Журбик, Р. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, R. I.; Datsyshyn, K. Ye. |