Перегляд зібрання за групою - Теми м'ясо
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Book | тра-2014 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Book | жов-2013 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса | Марцинюк, В.; Martyniuk, V. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом | Павлишин, Н.; Pavlyshin, N. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбас | Грановська, Д.; Granovskaya, D. |