Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817
Назва: | Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом |
Інші назви: | Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum |
Автори: | Павлишин, Н. Pavlyshin, N. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Павлишин Н. Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом / Павлишин Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 291. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Pavlyshin N. (2015) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia miasnoi syrovyny dlia konservnoho vyrobnytstva upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 23-кві-2015 |
Дата внесення: | 26-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
УДК: | 664.8 |
Теми: | вакуумна упаковка м'ясо vacuum packaging meat |
Діапазон сторінок: | 291 |
Початкова сторінка: | 291 |
Кінцева сторінка: | 291 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Pavlyshin_N-Microbiological_ground_storage_291.pdf | 322,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Pavlyshin_N-Microbiological_ground_storage_291.djvu | 19,02 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015v1_Pavlyshin_N-Microbiological_ground_storage_291__COVER.jpg | 180,12 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.