Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817

Titel: Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом
Sonstige Titel: Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum
Autor(en): Павлишин, Н.
Pavlyshin, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Павлишин Н. Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом / Павлишин Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 291. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Pavlyshin N. (2015) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia miasnoi syrovyny dlia konservnoho vyrobnytstva upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Erscheinungsdatum: 23-Apr-2015
Date of entry: 26-Feb-2016
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.8
Stichwörter: вакуумна упаковка
м'ясо
vacuum packaging
meat
Page range: 291
Start page: 291
End page: 291
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.