Перегляд зібрання за групою - Автори Сторож, Людмила Анатолівна
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 2018 | 31-жов-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
- | січ-2017 | 11-тра-2017 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» | Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | вер-2017 | 4-лют-2018 | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2 | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-жов-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Methodical recommendations | 2018 | 31-жов-2018 | Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». | Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | гру-2016 | 28-кві-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 1 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
- | січ-2017 | 11-тра-2017 | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 | Рибак, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Laboratory Instructions | вер-2017 | 14-чер-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | вер-2017 | 14-чер-2018 | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |
Methodical recommendations | 2017 | 10-вер-2018 | Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". | Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна |