Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50102
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | - |
dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-14T08:29:18Z | - |
dc.date.available | 2025-10-14T08:29:18Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання // А.Т. Лялик, Х.Ю. Кравченюк. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 30 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50102 | - |
dc.description | Методичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 1 від «30» серпня 2024 р. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ ...4 Практична робота №1 Особливості діяльності інжинірингових фірм різних видів ...5 Практична робота №2 Складання договорів з надання інжинірингових послуг ...7 Практична робота №3 Розроблення комплексних інжинірингових рішень у проєктуванні технологічного процесу харчових підприємств ...13 Практична робота №4 Впровадження інжинірингових рішень із технологічного проєктування ...17 Практична робота №5 Розроблення рекомендацій щодо паро-, холодо- та електроресурсів для впровадження у виробництво ...19 Практична робота №6 Інжинірингові рішення у оптимізації трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості ...21 Практична робота №7 Розроблення комплексу заходів охорони навколишнього середовища на харчових підприємствах ...24 Список використаних літературних джерел...26 Додатки...28 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.format.pages | 30 | - |
dc.relation.references | 1. Верхівкер Я.Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. / Я.Г. Верхівкер, О.С. Бессараб, Т.І. Нікітчіна; за ред. Я.Г. Верхівкера; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. Одеса : Освіта України, 2017. 144 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Інженерне проектування технології: навч. посіб. / З. М. Товстолуг, О. М. Півень. – Харків: Підручник НТУ «ХПІ», 2018. 135 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Інжиніринг у ресторанному бізнесі: навчальний посібник / О.В. Кузьмін, О.В. Чемакіна, Л.М. Акімова, А.М. Куц, І.Л. Корецька, А.О. Кузьмін. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. 488 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Новікова О.В. Алексенко В.О. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів /О.В. Новікова, В.О. Алексенко. – Київ : Світ книг, 2018. 196 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Павленкова П.П., Тележенко Л.М., Біленька І.Р., Дзюба Н.А. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник (стереотипне видання). – К.: видавництво «Олді+», 2019. 312 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Півоваров О.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва / О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, В.С. Кошулько. – Дніпро: ФОП Обдимко О.С., 2022. 407 с | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Проектування підприємств кондитерської промисловості : навч. посіб. / К. Г. Іоргачова, Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих, Г. В. Коркач ; за ред. К. Г. Іоргачової ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - 2-ге вид., зі змін. та допов. - Харків : Факт, 2019. 360 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Енергоефективні технології в харчовій промисловості: підручник. – К.: видавництво «Олді+», 2022. 548 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 9. Траченко Л.А. Інжинірингові послуги як об’єкт товарознавства: експертне оцінювання якості. Монографія. – Одеса: Атлант, 2014. – 212 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 10. Закон України «Про інноваційну діяльність». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/40-15#Text | uk_UA |
dc.relation.references | 11. Закон України «Про наукову і науково-технічну діяльність». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/848-19#Text | uk_UA |
dc.relation.references | 12. Закон України «Про наукову і науково-технічну експертизу». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/51/95-%D0%B2%D1%80#Text | uk_UA |
dc.relation.references | 13. Офіційний сайт. ТЕХНІК URL: https://technik.kiev.ua (дата звернення 12.06.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 14. Офіційний сайт. САЙЛЕНС URL: https://silence.ua (дата звернення 02.08.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 15. Офіційний сайт. VURAVIX URL: https://viravix.com/ua/molochna- inzhinring (дата звернення 02.08.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 16. Зменшення забруднення довкілля підприємствами харчової промисловості шляхом удосконалення екологічного контролю URL:http://www.student-works.com.ua/referats/ZED/1684.html (дата звернення 12.08.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 17. Лезенко Г.О. Шляхи зменшення екологічних ризиків у харчуванні людини URL: https://www.ecoleague.net/diialnist/vydannia-vel/ekolohichnyi- visnyk (дата звернення 15.08.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 18. Організаційно-економічний механізм: проблемати катермінологіїї URL: https://core.ac.uk/reader/52162890 (дата звернення 9.08.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 19. Особливості надання інжинірингових послуг URL: https://studfile.net/preview/5594001/page:42/ (дата звернення 7.07.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 20. Стадії та структура проектування URL: http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/stadiyi-ta-struktura- proektuvannja.pdf (дата звернення 15.07.2024) | uk_UA |
dc.relation.references | 21. Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» / укладач Т. М. Головко. – Електрон. дані. – Х. : ДБТУ, 2023. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Inzhynirynh _Metod_vkaz_2024.pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
cover.jpg | 507,32 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları