Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50102

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.date.accessioned2025-10-14T08:29:18Z-
dc.date.available2025-10-14T08:29:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання // А.Т. Лялик, Х.Ю. Кравченюк. Тернопіль : ТНТУ, 2024. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50102-
dc.descriptionМетодичні вказівки схвалені та рекомендовані до друку на засіданні методичної комісії факультету інженерії машин, споруд та технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 1 від «30» серпня 2024 р.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...4 Практична робота №1 Особливості діяльності інжинірингових фірм різних видів ...5 Практична робота №2 Складання договорів з надання інжинірингових послуг ...7 Практична робота №3 Розроблення комплексних інжинірингових рішень у проєктуванні технологічного процесу харчових підприємств ...13 Практична робота №4 Впровадження інжинірингових рішень із технологічного проєктування ...17 Практична робота №5 Розроблення рекомендацій щодо паро-, холодо- та електроресурсів для впровадження у виробництво ...19 Практична робота №6 Інжинірингові рішення у оптимізації трудових ресурсів на підприємствах харчової промисловості ...21 Практична робота №7 Розроблення комплексу заходів охорони навколишнього середовища на харчових підприємствах ...24 Список використаних літературних джерел...26 Додатки...28uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюяuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг підприємств харчової промисловості» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages30-
dc.relation.references1. Верхівкер Я.Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. / Я.Г. Верхівкер, О.С. Бессараб, Т.І. Нікітчіна; за ред. Я.Г. Верхівкера; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. Одеса : Освіта України, 2017. 144 с.uk_UA
dc.relation.references2. Інженерне проектування технології: навч. посіб. / З. М. Товстолуг, О. М. Півень. – Харків: Підручник НТУ «ХПІ», 2018. 135 с.uk_UA
dc.relation.references3. Інжиніринг у ресторанному бізнесі: навчальний посібник / О.В. Кузьмін, О.В. Чемакіна, Л.М. Акімова, А.М. Куц, І.Л. Корецька, А.О. Кузьмін. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. 488 с.uk_UA
dc.relation.references4. Новікова О.В. Алексенко В.О. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів /О.В. Новікова, В.О. Алексенко. – Київ : Світ книг, 2018. 196 с.uk_UA
dc.relation.references5. Павленкова П.П., Тележенко Л.М., Біленька І.Р., Дзюба Н.А. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник (стереотипне видання). – К.: видавництво «Олді+», 2019. 312 с.uk_UA
dc.relation.references6. Півоваров О.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва / О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, В.С. Кошулько. – Дніпро: ФОП Обдимко О.С., 2022. 407 сuk_UA
dc.relation.references7. Проектування підприємств кондитерської промисловості : навч. посіб. / К. Г. Іоргачова, Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих, Г. В. Коркач ; за ред. К. Г. Іоргачової ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - 2-ге вид., зі змін. та допов. - Харків : Факт, 2019. 360 с.uk_UA
dc.relation.references8. Пустовойтенко В.П., Серьогін О.О., Кисельов В.Б. Енергоефективні технології в харчовій промисловості: підручник. – К.: видавництво «Олді+», 2022. 548 с.uk_UA
dc.relation.references9. Траченко Л.А. Інжинірингові послуги як об’єкт товарознавства: експертне оцінювання якості. Монографія. – Одеса: Атлант, 2014. – 212 с.uk_UA
dc.relation.references10. Закон України «Про інноваційну діяльність». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/40-15#Textuk_UA
dc.relation.references11. Закон України «Про наукову і науково-технічну діяльність». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/848-19#Textuk_UA
dc.relation.references12. Закон України «Про наукову і науково-технічну експертизу». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/51/95-%D0%B2%D1%80#Textuk_UA
dc.relation.references13. Офіційний сайт. ТЕХНІК URL: https://technik.kiev.ua (дата звернення 12.06.2024)uk_UA
dc.relation.references14. Офіційний сайт. САЙЛЕНС URL: https://silence.ua (дата звернення 02.08.2024)uk_UA
dc.relation.references15. Офіційний сайт. VURAVIX URL: https://viravix.com/ua/molochna- inzhinring (дата звернення 02.08.2024)uk_UA
dc.relation.references16. Зменшення забруднення довкілля підприємствами харчової промисловості шляхом удосконалення екологічного контролю URL:http://www.student-works.com.ua/referats/ZED/1684.html (дата звернення 12.08.2024)uk_UA
dc.relation.references17. Лезенко Г.О. Шляхи зменшення екологічних ризиків у харчуванні людини URL: https://www.ecoleague.net/diialnist/vydannia-vel/ekolohichnyi- visnyk (дата звернення 15.08.2024)uk_UA
dc.relation.references18. Організаційно-економічний механізм: проблемати катермінологіїї URL: https://core.ac.uk/reader/52162890 (дата звернення 9.08.2024)uk_UA
dc.relation.references19. Особливості надання інжинірингових послуг URL: https://studfile.net/preview/5594001/page:42/ (дата звернення 7.07.2024)uk_UA
dc.relation.references20. Стадії та структура проектування URL: http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/stadiyi-ta-struktura- proektuvannja.pdf (дата звернення 15.07.2024)uk_UA
dc.relation.references21. Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» / укладач Т. М. Головко. – Електрон. дані. – Х. : ДБТУ, 2023.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Inzhynirynh _Metod_vkaz_2024.pdf1,57 MBAdobe PDFGöster/Aç
cover.jpg507,32 kBJPEGGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları