Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50094
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгеніївна-
dc.date.accessioned2025-10-06T11:06:31Z-
dc.date.available2025-10-06T11:06:31Z-
dc.date.issued2025-09-
dc.identifier.citationКурс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2 : для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти / уклад. Л. А. Сторож, О. М. Крупа, К. Є. Дацишин. – Тернопіль : Вектор, 2025. – 121 сuk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50094-
dc.description.abstractКурс лекцій містить інформацію для формування у здобувачів спеціального комплексу знань з особливостей сучасних технологічних процесів на молокопереробних підприємствах, необхідних для вирішення фахових завдань та виробничих ситуаційuk_UA
dc.description.abstractThe lecture course provides information aimed at developing in students a specialized set of knowledge about the features of modern technological processes at dairy processing enterprises, which are necessary for solving professional tasks and production-related situations.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ……………………………………………………………………………. Тема 7. Сучасні технології виготовлення морозива……………………… Тенденції розвитку технологій виготовлення морозива………………………….. Нові натуральні інгредієнти у технології морозива………………………………. Технологія морозива спеціального призначення…………………………………. Тема 8. Новітні аспекти у технології сирів………..………………………… Технологія виготовлення вершкового сиру………………………………….. Технологія сиру Маскарпоне………………………………………………….. Технологія сиру Рікотта……………………………………………………….. Технологія виготовлення сиру Моцарелла…………………………………… Технологія виробництва сиру з маслянки…………………………………….. Тема 9. Сучасні технологій жировмісних молочних продуктів…………. Технологія отримання зневодненого молочного жиру………………………. Технологія виготовлення топленого масла……………………...…………… Технологія виготовлення сухого масла…………………………...………….. Вершкове масло зниженої жирності та низькожирні види масла…………... Використання антиоксидантів для подовження термінів зберігання жировмісних молочних продуктів……………………………………………. Тема 10. Сучасні тенденції у виробництві згущених молочних продуктів Інновації у складі згущених молочних продуктів……………………………. Використання добавок рослинного походження в технології молочних консервів……………………………………………………………………….. Сучасні способи процесу згущення молочної сировини……………………. Технологія виготовлення згущеного молока з рослинними екстрактами..... Тема 11. Актуальні напрямки розвитку технологій сухих молочних продуктів………………………………………………………………………. Інновації при виробництві сухих молочних продуктів………………………. Характеристика сучасних способів сушіння у молочній промисловості…… Технологія отримання сирного порошку…………………………………….. Технологічний процес отримання йогуртового порошку…………………… Технологія виготовлення сухих коктейлів для медичного харчування……. Тема 12. Аналоги молочних продуктів……………..………………………. Аналоги молочних продуктів: що це таке?........................................................ Історія розвитку аналогів молочних продуктів: огляд тенденцій, технологічних змін та споживчих мотивів…………………………………… Асортимент аналогів молочних продуктів, їх переваги та недоліки………... Технології рослинного молока………………………………………………… Технологічний процес виготовлення аналогу сира (на прикладі тофу)….... Список рекомендованої літератури…………………………………………uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво "Вектор".uk_UA
dc.subjectтехнологія молока, молочниї продуктів, морозиваuk_UA
dc.titleКурс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2uk_UA
dc.typeCourse of lecturesuk_UA
dc.rights.holderЛ.А. Сторож, О.М.Крупа, К.Є.Дацишин 2025uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udcУДК 637.141uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.identifier.citation2015Сторож Л. А., Крупа О. М., Дацишин К. Є. Курс лекцій з дисципліни «Сучасні технології молока і молочних продуктів». Частина 2 : для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм здобуття освіти. Тернопіль : Вектор, 2025. 121 с.uk_UA
dc.identifier.citationenAPAStorozh, L. A., Krupa, O. M., & Datsyshyn, K. Ye. (2025). Kurs lektsii z dystsypliny «Suchasni tekhnolohii moloka i molochnykh produktiv». Chastyna 1: dlia zdobuvachiv osvitnoho stupenia «Mahistr» spetsialnosti «Kharchovi tekhnolohii» usikh form zdobuttia osvity [Lecture course in the discipline “Modern technologies of milk and dairy products.” Part 2: For master’s degree students majoring in Food Technologies of all forms of education]. Ternopil: Vektor.uk_UA
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
курс лекцій 2025 (частина 2)elartu.pdf879,53 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools