Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47225
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorПаперняк, Роман Васильович-
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2025-01-07T13:45:30Z-
dc.date.available2025-01-07T13:45:30Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.date.submitted2025-01-
dc.identifier.citationПаперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47225-
dc.descriptionНа даний час при виробництві сиру кисломолочного підприємства надають перевагу кислотному способу заквашування, інтенсифікації процесу синерезису шляхом підігріву, який на стадії утворення зерна піддається механізації і автоматизації, дозволяє підвищити продуктивність ліній та ефективно використовувати виробничі площі проте, одночасно з механізацією процесів зросли втрати білка зі сироваткоюuk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було встановлення чинників, які по ходу технологічного процесу впливають на втрату білку із молочною сироваткою. Контрольними точками технологічного процесу були: точки відведення сироватки із сировиготовлювача, насосу, перфорованої поверхні, охолоджувача та стрічкового транспортеру.uk_UA
dc.description.tableofcontentsМеханізація процесів виробництва сиру кисломолочного призводить до підвищених втрат сировини у вигляді дисперсних частинок білка (сирної пилюки). Тому навіть при невеликих об’ємах виробництва доцільно проводити очищення молочної сироватки від сирної пилюки.uk_UA
dc.format.extent68-69-
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.titleВплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білкуuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Паперняк Р.В., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2024uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637.3uk_UA
dc.relation.referencesШинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312.uk_UA
dc.relation.referencesКравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237uk_UA
dc.relation.referencesImprovement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118.uk_UA
dc.relation.referencesОрлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» № 10. 2018р. С. 226-231uk_UA
dc.relation.referencesКравець О.І. Відділення білкової дисперсної фази від сироватки як шлях економії сировини та підвищення екологічної безпеки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. №8. 2011. С.13-16uk_UA
dc.relation.referencesShynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. № 1. 2016. P. 135-143.uk_UA
dc.relation.referencesШинкарик М.М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / М.М. Шинкарик, В.Г. Юкало, О.І. Кравець // Вісник ТДТУ. – 2005. – № 2. – С. 192-196.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Паперняк_Тези.pdfТези169,62 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти