Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47225
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паперняк, Роман Васильович | - |
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T13:45:30Z | - |
dc.date.available | 2025-01-07T13:45:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.date.submitted | 2025-01 | - |
dc.identifier.citation | Паперняк Р.В. Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку / Р.В. Паперняк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // мат. Міжнародної науково-практичної конференції: «Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи» 10 грудня 2024 р. м. Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». 2024. С.68-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47225 | - |
dc.description | На даний час при виробництві сиру кисломолочного підприємства надають перевагу кислотному способу заквашування, інтенсифікації процесу синерезису шляхом підігріву, який на стадії утворення зерна піддається механізації і автоматизації, дозволяє підвищити продуктивність ліній та ефективно використовувати виробничі площі проте, одночасно з механізацією процесів зросли втрати білка зі сироваткою | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи було встановлення чинників, які по ходу технологічного процесу впливають на втрату білку із молочною сироваткою. Контрольними точками технологічного процесу були: точки відведення сироватки із сировиготовлювача, насосу, перфорованої поверхні, охолоджувача та стрічкового транспортеру. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Механізація процесів виробництва сиру кисломолочного призводить до підвищених втрат сировини у вигляді дисперсних частинок білка (сирної пилюки). Тому навіть при невеликих об’ємах виробництва доцільно проводити очищення молочної сироватки від сирної пилюки. | uk_UA |
dc.format.extent | 68-69 | - |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.title | Вплив механізації виробництва сиру кисломолочного на втрати білку | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Паперняк Р.В., Шинкарик М.М., Кравець О.І. 2024 | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.subject.udc | 637.3 | uk_UA |
dc.relation.references | Шинкарик М. М. Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом / М. М. Шинкарик, О.І. Кравець, Паперняк Р.В.// Зб. тез доп. ХIV Міжнародної науково-практичної конференції Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 23-24 травня 2024 р. м. Чернігів, 2024. С. 310-312. | uk_UA |
dc.relation.references | Кравець О.І. Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик, В.І. Кравець, М.А. Стадницький // Таврійський науковий вісник. Технічні науки. №.4, 2024. С. 227-237 | uk_UA |
dc.relation.references | Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118. | uk_UA |
dc.relation.references | Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» № 10. 2018р. С. 226-231 | uk_UA |
dc.relation.references | Кравець О.І. Відділення білкової дисперсної фази від сироватки як шлях економії сировини та підвищення екологічної безпеки / О.І. Кравець, М.М. Шинкарик // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. №8. 2011. С.13-16 | uk_UA |
dc.relation.references | Shynkaryk М. Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element / M. Shynkaryk, O. Kravets / Ukrainian Food Journal. № 1. 2016. P. 135-143. | uk_UA |
dc.relation.references | Шинкарик М.М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / М.М. Шинкарик, В.Г. Юкало, О.І. Кравець // Вісник ТДТУ. – 2005. – № 2. – С. 192-196. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паперняк_Тези.pdf | Тези | 169,62 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти