Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorШимків, Олександр Степанович-
dc.date.accessioned2025-01-02T22:24:07Z-
dc.date.available2025-01-02T22:24:07Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.date.submitted2025-01-
dc.identifier.citationШимків О.С. Переробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузі. Збірник тез XІIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів. ТНТУ. 348 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47029-
dc.description.abstractМолочна сироватка є складовою частиною молока та отримується при виробництві таких продуктів як сир кисломолочний, твердий сир та казеїн (харчовий та технічний). При виробництві вказаних продуктів у сироватку переходить до 6% сухих речовин із 12-13% наявних в молоці, тому вона володіє високою харчовою та біологічною цінністю. Сталий розвиток молочної галузі потребує підвищення ефективності виробництва, в першу чергу це стосується ресурсозбереження, так як затрати на сировину досягають 80% собівартості молочних продуктів.uk_UA
dc.format.extent348-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.titleПереробка та використання молочної сироватки як фактор сталого розвитку молокопереробної галузіuk_UA
dc.title.alternativeProcessing and use of milk whey as a factor of sustainable development of the dairy industryuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Шимків О.С.uk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.subject.udc637.3uk_UA
dc.relation.references1. Шинкарик, М., Юкало, В. Г., & Кравець, О. (2005). Вдосконалення лінії очистки сироватки. Вісник Тернопільського державного технічного університету, 10(2), 192-196.uk_UA
dc.relation.references2. Шинкарик, М. М., Кравець, О. І., & Паперняк, Р. В. (2024). Комплексний підхід до оцінки якості технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного неперервним способом.uk_UA
dc.relation.references3. Kravets, O., Shynkaryk, M., & Kravets, V. (2024). Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises. Вісник Тернопільського національного технічного університету, 114(2), 111-118.uk_UA
dc.relation.references4. Кравець, О. І., Шинкарик, М. М., Кравець, В. І., & Стадницький, М. А. (2024). Дослідження компресійно-фільтраційних властивостей казеїну-сирцю. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (4), 227-236.uk_UA
dc.relation.references5. Piddubnyi, V., Stadnyk, I., Kravets, O., Chahaida, A., Hushtan, T., Kahanets-Havrylko, L., ... & Rozbytska, T. (2023). Characteristics of mucous-forming polysaccharides extracted from flax seeds. Slovak Journal of Food Sciences/Potravinarstvo, 17(1).uk_UA
dc.relation.references6. Шинкарик, М. М., & Кравець, О. І. (2016). Mathematical modelling of the separation of suspension process on the filter with selt-purifier filter element. Ukrainian Food Journal, (1), 135-143.uk_UA
dc.relation.references7. Кравець, О., & Шинкарик, М. (2013). Регенерація фільтрувальної поверхні при очистці молочної сироватки. Ukrainian Food Journal is an, 4. 555-561.uk_UA
dc.relation.references8. Кравець, О. І., & Шинкарик, М. М. (2009). Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням. №18. 201-206uk_UA
dc.relation.references9. Шинкарик, М. М., & Кравець, О. І. (2011). Аналіз гранулометричного складу сирної пилюки. Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], (40 (2)), 266-269.uk_UA
dc.relation.references10. Shynkaryk, M., Voroshchuk, V., Kravets, O., Krupa, O., & Zvarych, N. (2023). Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production. Вісник Тернопільського національного технічного університету, 108(4), 43-53.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шимків.pdf194,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора