Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45197
Назва: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для студентів усіх напрямів підготовки з дисципліни «УКРАЇНСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ»
Автори: Мацюк, Галина
Назаревич, Леся
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для студентів усіх напрямів підготовки укладено відповідно до програми курсу «Українська мова за професійним спрямуванням». Навчальний матеріал структуровано відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичні вказівки допоможуть студентам систематично та ефективно готуватися до практичних занять, закріпити навички слововживання, удосконалити вміння коригувати синтаксичні конструкції, розвинути комунікативні здібності.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 11-чер-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ ім. І. Пулюя
УДК: 81.2(Укр)
Теми: українська мова за професійним спілкуванням
Діапазон сторінок: 103
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для студентів усіх напрямів підготовки укладено відповідно до програми курсу «Українська мова за професійним спрямуванням». Навчальний матеріал структуровано відповідно до кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичні вказівки допоможуть студентам систематично та ефективно готуватися до практичних занять, закріпити навички слововживання, удосконалити вміння коригувати синтаксичні конструкції, розвинути комунікативні здібності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/45197
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маюк_Назаревич_Методичні вказівки_2022.doc747,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора