Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44497
Назва: Імітаційне моделювання курсу єни відносно гривні методом білого шуму та реалізація в програмі Рython
Інші назви: Імітаційне моделювання курсу єни відносно гривні методом білого шуму та реалізація в програмі Рython
Автори: Сеньківський, Володимир
Гарматій, Наталія Михайлівна
Бібліографічний опис: Сенькіівський В., Гарматій Н.М.Імітаційне моделювання курсу єни відносно гривні методом білого шуму та реалізація в програмі Рython // Матеріали ХI Всеукраїнська науково-практична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід». Львів. ЛНУ ім.І.Франка.2023р.- С.78-80.
Bibliographic description: Сенькіівський В., Гарматій Н.М.Імітаційне моделювання курсу єни відносно гривні методом білого шуму та реалізація в програмі Рython // Матеріали ХI Всеукраїнська науково-практична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід». ЛНУ ім.І.Франка.2023р.- С.78-81
Конференція/захід: ХI Всеукраїнська науково-практична конференція Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»
Дата публікації: лис-2023
Дата подання: лис-2023
Дата внесення: 10-лют-2024
Видавництво: ЛНУ ім.І.Франка, Львів
Країна (код): UA
Теми: моделювання методом білого шуму.
програмування на мові Phyton
Діапазон сторінок: С.78-81
Короткий огляд (реферат): Актуальність моделювання курсу єни відносно української гривні в сучасних реаліях з використанням імітаційного моделювання та реалізація в сучасних інформаційних системах типу Python, дозволяє візуалізовувати представлені розрахунки в сучасних інтерфейсах. Подальше застосування сучасної технології на основі імітаційного моделювання, в тому числі і на основі “білого шуму” дозволяє опрацьовувати великі масиви даних в зручному інтерфейсі для користувача.
Опис: Актуальність моделювання курсу єни відносно української гривні в сучасних реаліях з використанням імітаційного моделювання та реалізація в сучасних інформаційних системах типу Python, дозволяє візуалізовувати представлені розрахунки в сучасних інтерфейсах. Подальше застосування сучасної технології на основі імітаційного моделювання, в тому числі і на основі “білого шуму” дозволяє опрацьовувати великі масиви даних в зручному інтерфейсі для користувача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44497
Власник авторського права: Сенькіівський В., Гарматій Н.М.
Перелік літератури: 1.Офіційний сайт Мінфіну URL: https://minfin.com.ua
2.Офіційний сайт Phyton URL https://www.python.org
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Zbirnyk ЛНУ.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.