Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44088
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стойко, Ігор Іванович | - |
dc.contributor.advisor | Stoyko, Igor | - |
dc.contributor.author | Могилевець, Вероніка Олегівна | - |
dc.contributor.author | Mohylevеts, Veronika | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T15:07:30Z | - |
dc.date.available | 2024-01-26T15:07:30Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.date.submitted | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Могилевець В.О. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / В.О. Могилевець — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44088 | - |
dc.description.abstract | Могилевець В.О. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»). – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно- ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто сутність, зміст, функції і класифікація інновацій, сутність і структура інноваційної діяльності і їх міжнародні трактування. Проаналізовано проблеми ресторанного бізнесу в сучасних умовах і перспективи їх вирішення. Проведено аналіз діяльності базового ресторану і сформовано SWOT-аналіз його роботи в сучасних умовах. Рекомендовано для реалізації на підприємствах ресторанного бізнесу інноваційні технології обслуговування, організаційного та інформаційного напрямку. Обґрунтовано створення в умовах ресторану кафе арт-візажу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Mohylevеts V.O. Innovative technologies in the restaurant business (on the example of the family restaurant «Three Nicholas») - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. The essence, content, functions and classification of innovations, essence and structure of innovation activity and their international interpretations are theoretically considered. The problems of restaurant business in modern conditions and prospects of their solution are analyzed. The analysis of activity of base restaurant is carried out and the SWOT-analysis of its work in modern conditions is formed. Innovative technologies of service, organizational and informational direction are recommended for realization at the enterprises of restaurant business. The creation of an art make-up cafe in the restaurant is substantiated. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | ЗМІСТ ВСТУП ……………………………………………………………… РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ Інновації і інноваційна діяльність: теоретичні аспекти …….. 6 9 1.1. Сутність, зміст, функції і класифікація інновацій ……………….. 9 1.2. Сутність і структура інноваційної діяльності ………………….. 14 1.3. Рекомендації щодо збору та аналізу даних стосовно інновацій. Керівництво Осло ………………………………………………….. 21 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНИЙ Проблеми ресторанного бізнесу в сучасних умовах і перспективи їх вирішення ………..……………………………… 25 2.1. Характеристика сімейної ресторації «Три Миколи» ..……….….. 25 2.2. Успішність ресторанного бізнесу ..……………………………….. 30 2.3. Основні проблеми ресторану і можливості їх вирішення ..……... 32 2.4. SWOT-аналіз діяльності підприємства …….…………………… 42 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ Інноваційні технології в ресторанному бізнесі …..……………. 45 3.1. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу ……............................ 45 3.2. Інновації у ресторанному бізнесі ………………………………… 47 3.3. Інформаційно-комп’ютерні технології ………………………….. 50 3.4. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства ………… 52 3.5. Організація десертного кафе арт-візажу в сімейному ресторані «Три Миколи» …………………………………………………….. 58 РОЗДІЛ 4. Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці 64 4.1. Охорона праці в закладах громадського харчування …………… 64 ВИСНОВКИ ………………………………………………….......... 68 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ .............................. 70 ДОДАТКИ | uk_UA |
dc.format.extent | 1-69 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | innovative activity | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи») | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative technologies in the restaurant business (on the example of the family restaurant «Three Nicholas») | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | © Могилевець В.О., 2022 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338. | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36. | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46. | uk_UA |
dc.relation.references | 9. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 10. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 11. Маркетинг. Менеджмент. Інновації: [монографія] / За ред. д. е. н., проф. С.М. Ілляшенка. | uk_UA |
dc.relation.references | 12. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 13. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 14. Портал гостиничного и ресторанного бизнеса. URL: http://prohotelia.com/. | uk_UA |
dc.relation.references | 15. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с. | uk_UA |
dc.relation.references | 16. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdf | uk_UA |
dc.relation.references | 17. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290 | uk_UA |
dc.relation.references | 18. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. [Електронний ресурс] / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1(22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdf | uk_UA |
dc.relation.references | 19. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318. | uk_UA |
dc.relation.references | 20. Шпикуляк О.Г. Інноваційна діяльність у механізмі стимулювання агропромислового виробництва / О.Г. Шпикуляк, Г.Ф. Мазур // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). – 2014. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | 241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
dyplom_Mohylevеts V_O_2022.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Авторська довідка_Могилевець.doc | 37,5 kB | Microsoft Word | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти