Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44088
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.advisorСтойко, Ігор Іванович-
dc.contributor.advisorStoyko, Igor-
dc.contributor.authorМогилевець, Вероніка Олегівна-
dc.contributor.authorMohylevеts, Veronika-
dc.date.accessioned2024-01-26T15:07:30Z-
dc.date.available2024-01-26T15:07:30Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.date.submitted2022-06-
dc.identifier.citationМогилевець В.О. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / В.О. Могилевець — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44088-
dc.description.abstractМогилевець В.О. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»). – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно- ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто сутність, зміст, функції і класифікація інновацій, сутність і структура інноваційної діяльності і їх міжнародні трактування. Проаналізовано проблеми ресторанного бізнесу в сучасних умовах і перспективи їх вирішення. Проведено аналіз діяльності базового ресторану і сформовано SWOT-аналіз його роботи в сучасних умовах. Рекомендовано для реалізації на підприємствах ресторанного бізнесу інноваційні технології обслуговування, організаційного та інформаційного напрямку. Обґрунтовано створення в умовах ресторану кафе арт-візажу.uk_UA
dc.description.abstractMohylevеts V.O. Innovative technologies in the restaurant business (on the example of the family restaurant «Three Nicholas») - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. The essence, content, functions and classification of innovations, essence and structure of innovation activity and their international interpretations are theoretically considered. The problems of restaurant business in modern conditions and prospects of their solution are analyzed. The analysis of activity of base restaurant is carried out and the SWOT-analysis of its work in modern conditions is formed. Innovative technologies of service, organizational and informational direction are recommended for realization at the enterprises of restaurant business. The creation of an art make-up cafe in the restaurant is substantiated.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗМІСТ ВСТУП ……………………………………………………………… РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ Інновації і інноваційна діяльність: теоретичні аспекти …….. 6 9 1.1. Сутність, зміст, функції і класифікація інновацій ……………….. 9 1.2. Сутність і структура інноваційної діяльності ………………….. 14 1.3. Рекомендації щодо збору та аналізу даних стосовно інновацій. Керівництво Осло ………………………………………………….. 21 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНИЙ Проблеми ресторанного бізнесу в сучасних умовах і перспективи їх вирішення ………..……………………………… 25 2.1. Характеристика сімейної ресторації «Три Миколи» ..……….….. 25 2.2. Успішність ресторанного бізнесу ..……………………………….. 30 2.3. Основні проблеми ресторану і можливості їх вирішення ..……... 32 2.4. SWOT-аналіз діяльності підприємства …….…………………… 42 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЙНО-РОЗРАХУНКОВИЙ Інноваційні технології в ресторанному бізнесі …..……………. 45 3.1. Специфіка інновацій ресторанного бізнесу ……............................ 45 3.2. Інновації у ресторанному бізнесі ………………………………… 47 3.3. Інформаційно-комп’ютерні технології ………………………….. 50 3.4. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства ………… 52 3.5. Організація десертного кафе арт-візажу в сімейному ресторані «Три Миколи» …………………………………………………….. 58 РОЗДІЛ 4. Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці 64 4.1. Охорона праці в закладах громадського харчування …………… 64 ВИСНОВКИ ………………………………………………….......... 68 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ .............................. 70 ДОДАТКИuk_UA
dc.format.extent1-69-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleІнноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи»)uk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies in the restaurant business (on the example of the family restaurant «Three Nicholas»)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Могилевець В.О., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Агафонова Л., Агафонова А. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. К.: Знання України, 2015. 358 с.uk_UA
dc.relation.references2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навчальний посібник. К.: Центр учбової літератури, 2012. 340 с.uk_UA
dc.relation.references3. Андрушків Б.М. Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 230 с.uk_UA
dc.relation.references4. Андрушків Б.М. Прикладні аспекти ринку інновацій / Б.М. Андрушків, Л.Я. Малюта, Л. М. Мельник. – Тернопіль: ТНТУ, 2010. – 198 с.uk_UA
dc.relation.references5. Борисова О.В. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип.1(2). С.331-338.uk_UA
dc.relation.references6. Василенко В.О., Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник / За ред. В.О.Василенко. К.: ЦУЛ, Фенікс, 2003. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.2002 р. // Відомості Верховної Ради України. 2002. №36.uk_UA
dc.relation.references8. Касенін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку ресторанного господарства в Україні. К.: Економіка України, 2011. С.41-46.uk_UA
dc.relation.references9. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: КНЕУ, 2003. 504 с.uk_UA
dc.relation.references10. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. 400 с.uk_UA
dc.relation.references11. Маркетинг. Менеджмент. Інновації: [монографія] / За ред. д. е. н., проф. С.М. Ілляшенка.uk_UA
dc.relation.references12. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.uk_UA
dc.relation.references13. Поплавський М.М. Готельно-ресторанний сервіс: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К.: Макрос, 2011. 240 с.uk_UA
dc.relation.references14. Портал гостиничного и ресторанного бизнеса. URL: http://prohotelia.com/.uk_UA
dc.relation.references15. П’ятницька Г.Т., П’ятницька Н.О. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії: навч. посіб. для вищ. навч. закл. К.: Кондор, 2013. 250 с.uk_UA
dc.relation.references16. Стойко І.І. Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/35675/1/УК%20посібник%202020.pdfuk_UA
dc.relation.references17. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк /. Тернопіль, ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 200 с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17290uk_UA
dc.relation.references18. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. 14 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послуг. [Електронний ресурс] / І.І. Стойко, Р.П. Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. 2020. Вип. 1(22). С. 66-78. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2020/20siigrp.pdfuk_UA
dc.relation.references19. Шерстюк Р., Мельник Л., Стойко І. Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення. Маркетинг 4.0: стратегічні імперативи та сучасні тенденції . Тернопіль: ФО-П Шпак В.Б., 2021. С.307-318.uk_UA
dc.relation.references20. Шпикуляк О.Г. Інноваційна діяльність у механізмі стимулювання агропромислового виробництва / О.Г. Шпикуляк, Г.Ф. Мазур // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки). – 2014.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
dyplom_Mohylevеts V_O_2022.pdf1,08 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Авторська довідка_Могилевець.doc37,5 kBMicrosoft WordИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти