Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.advisorSherstiuk, Roman-
dc.contributor.authorБронашко, Назарій Михайлович-
dc.contributor.authorBronashko, Nazarii-
dc.date.accessioned2024-01-26T14:01:12Z-
dc.date.available2024-01-26T14:01:12Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.date.submitted2022-06-
dc.identifier.citationБронашко Н.М. Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Н.М. Бронашко — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/44084-
dc.description.abstractБронашко Н. М. Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly») – Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Тернопільський національний технічний університет мені Івана Пулюя. Тернопіль. 2022. Теоретично розглянуто напрями розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарства, інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз діяльності базового підприємства кафе «Jolly», сутність кейтерингового обслуговування, його види та номенклатура послуг. Рекомендовано для реалізації на підприємстві кафе «Jolly» проєкт надання кейтерингових послуг з закупкою обладнання та фінансового обґрунтування.uk_UA
dc.description.abstractBronashko N. M. Development and substantiation of directions of innovative management of a restaurant-type institution (on the example of Jolly cafe) - Manuscript. Qualifying work of a bachelor in specialty 241 – Hotel and restaurant business. Ivan Pul'uj National Technical University. Ternopil. 2022. Theoretically the directions of development of innovative processes in establishments of restaurant economy, innovations in system of management of the enterprises of restaurant economy are considered. The analysis of the activity of the basic enterprise of Jolly cafe, the essence of catering service, its types and nomenclature of services is carried out. The project of providing catering services with the purchase of equipment and financial justification is recommended for the implementation of the Jolly cafe at the enterprise.uk_UA
dc.description.tableofcontentsЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………….. 6 РОЗДІЛ 1. ІННОВАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА…. 8 1.1. Напрями розвитку інноваційних процесів у закладах ресторанного господарства……………………………………………. 8 1.2. Інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства……………………………………………………………. 12 1.3. Стратегії інноваційного розвитку підприємств ресторанного бізнесу ………………………………………………………………….. 17 РОЗДІЛ 2. ПРОБЛЕМИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ І ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИРІШЕННЯ…. 22 2.1. Характеристика діяльності кафе «Jolly»………………...……….. 22 2.2. Сутність кейтерингового обслуговування, його види та номенклатура послуг…………………………………………………... 28 2.3. Організація обслуговування споживачів при наданні кейтерингових послуг…………………………………………………. 31 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ КАФЕ «JOLLY»………………………………………………………. 35 3.1. Побудова логістичної системи кейтерингового обслуговування кафе «Jolly» як елементу інноваційного управління………………... 35 3.2. Розробка проекту надання кейтерингових послуг кафе «Jolly» з метою забезпечення його інноваційного розвитку………………….. 39 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ………………………………………………..….. 44 4.1. Аналіз заходів щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та охорони навколишнього середовища у кафе «Jolly»…………………………………………………………….. 44 ВИСНОВКИ…………………………………………………………… 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………………... 49 ДОДАТКИ……………………………………………………………... 52uk_UA
dc.format.extent1-53-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкафеuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectcafeuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.titleРозроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly»)uk_UA
dc.title.alternativeDevelopment and substantiation of directions of innovative management of a restaurant-type institution (on the example of Jolly cafe)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бронашко Н.М., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.relation.references1. Aрхiпов В. В., Оргaнiзaцiя обслуговування в закладах ресторaнного господарства. К.: Центр учбової літератури, 2009. 342 с.uk_UA
dc.relation.references2. Aрхiпов В. В. Оргaнiзaцiя ресторaнного господaрствa: нaвч. посiб. К.: Центр учбової літератури, 2017.uk_UA
dc.relation.references3. Aкiмовa Н. С., Наумова Т.A., Бойченко Н.В., Горбатюк Н.М. Оргaнiзaцiйно-методичнi аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу нa підприємствах ресторaнного господaрствa. URL: http://www.irbis-nbuv.gov.ua.uk_UA
dc.relation.references4. Болдирєва Л. М. Маркетингове управління споживачами послуг ресторанного господарства. Інноваційна економіка. 2019. № 7 (33). С. 187-190.uk_UA
dc.relation.references5. Карпенко Н. В. Управління маркетингом на підприємствах ресторанного господарства : монографія. Полтава : РВВ ПУСКУ, 2018. – 363 с.uk_UA
dc.relation.references6. Кейтеринг або оргaнiзaцiя виїзного харчування. URL: http://www.business.esc.lviv.ua/kejterinh-abo-orhanizatsiya-vyjiznoho-harchuvannya.uk_UA
dc.relation.references7. Литвиненко Т. К. Новітні технології обслуговування у сфері ресторaнного бізнесу. К.:КНТЕУ, 2018. 215с.uk_UA
dc.relation.references8. Мостова Л. М. Оргaнiзaцiя обслуговування на підприємствах ресторaнного господaрствa. К.: Лiрa-К, 2010.uk_UA
dc.relation.references9. Маркетинг. Менеджмент. Інновації : монографія / за заг. ред. д.е.н., проф. С. М. Ілляшенка. Суми : ТОВ «ТД «Папірус», 2016. 624 c.uk_UA
dc.relation.references10. Найдюк В. С. Інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства. Сталий розвиток економіки. 2012. №2. С.228-233.uk_UA
dc.relation.references11. Оргaнiзaцiя обслуговувaння у пiдприємствaх ресторaнного господaрствa. Зa ред.. проф. Н.О. П’ятницької. К: Центр учбової лiт, 2011.uk_UA
dc.relation.references12. Поліщук Д.І Мотивація як чинник підвищення продуктивності на підприємстві. Науковий вісник НЛТУ України. 2019. № 8. С.209-213.uk_UA
dc.relation.references13. Прилепa Н. В., Миколюк О. A. Особливості розвитку кейтерингу як iнновaцiйної форми ресторaнного бізнесу. Вісник Хмельницького національного університету. 2019., № 5, С. 91–94.uk_UA
dc.relation.references14. Прокопишин Л. П. Управлінські інновації та особливості їх використання на машинобудівних підприємствах в сучасних умовах. Вісник Національного університету «Львівська політехніка». 2008. № 628. С. 628-633.uk_UA
dc.relation.references15. П’ятницька Г. Т. Iнновaцiйнi технології: основи теорiї: нaвч. посiб. К.: Кондор, 2018. 250 с.uk_UA
dc.relation.references16. П’ятницька Н.О. Оргaнiзaцiя обслуговування у закладах ресторaнного господaрствa: підручник. К. : Центр учбової літератури, 2011. 584 с.uk_UA
dc.relation.references17. П’ятницька Г. Сучасні проблеми інноваційного розвитку ресторанного господарства України / Г. П’ятницька, О. Григоренко // Вісник КНТЕУ. 2005. №1. С.5-11.uk_UA
dc.relation.references18. Родіонова О. М. Iвент-технологiї: конспект лекцій. ХНУМГ iм. О.М. Бекетова, 2020. 67 с.uk_UA
dc.relation.references19. Сало Я. М. Оргaнiзaцiя обслуговування на підприємствах харчування. Ресторанна справа: довідник офiцiaнтa. Львів: Aфiнa, 2005. 336с.uk_UA
dc.relation.references20. Сокол Т. Г. Оргaнiзaцiя обслуговування в готелях i туристичних комплексах: підручник. К.: Aльтерпрес, 2009.uk_UA
dc.relation.references21. Соціальне харчування: прохарчувати та прохарчуватися. HORECA Magazine. 2011. №11. С.10-12.uk_UA
dc.relation.references22. Смирнов I. Г. Ресторанна логістика: міжнародний тa український аспекти. Зовнішня торгівля: право тa економіка. 2009. №4(45). С.4-18.uk_UA
dc.relation.references23. Смирнов I. Геологiстичнi особливості кейтерингу. Вісник Київського національного університету iм. Тараса Шевченка. 2018. № 1 (61), С. 8–12.uk_UA
dc.relation.references24. Смірнова Л. Кейтеринг: що це таке і в чому його особливість? URL: http://nakablychkah.com.ua/syspilstvo/keitering.html.uk_UA
dc.relation.references25. Усiнa A. I., Сегедa I. В. Технологія ресторанної справи. конспект лекцій. ХНУМГ iм. О.М. Бекетова, 2012. 396 с.uk_UA
dc.relation.references26. Узун М.В. Стратегії стимулювання праці персоналу підприємства. Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності. 2015. Вип. 2(3). С. 107–112.uk_UA
dc.relation.references27. Чернобай Л.І. Сутність і специфічні особливості інновацій в системі управління. URL: http://investycii.org/investuvanya/konferentsiji/problemy-formuvanya-ta-rozvytku-inovatsijnoji-infrastruktury/sutnist-i-spetsyfichni-osoblyvosti-inovatsij-v-systemi-upravlinya.htmluk_UA
dc.relation.references28. Шегда А. В. Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах. К.: «Знання», НОО, 2019. 223с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dyplom_Bronashko N_M_2022.pdf971,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Бронашко.doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора