Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тримбашевський, М. А. | |
dc.contributor.author | Друк, Т. П. | |
dc.contributor.author | Trymbashevskyi, M. A. | |
dc.contributor.author | Druk, T. P. | |
dc.coverage.temporal | 6-7 грудня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 6-7 December 2023 | |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T14:52:21Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T14:52:21Z | - |
dc.date.created | 2023-12-06 | |
dc.date.issued | 2023-12-06 | |
dc.identifier.citation | Тримбашевський М. А. Аналіз конструктивних рішень для замішування тіста / М. А. Тримбашевський, Т. П. Друк // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 281–282. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-71-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43779 | - |
dc.format.extent | 281-282 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V.A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 | |
dc.title | Аналіз конструктивних рішень для замішування тіста | |
dc.title.alternative | Analysis of design solutions for dough mixing | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.7 | |
dc.relation.references | 1. Кравченюк Р. Оцінка надійності обладнання харчової промисловості / Кравченюк Р., Фік М., Ворощук В. Я. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 94. — (Механічна інженерія). | |
dc.relation.referencesen | 1. Kravcheniuk R. Otsinka nadiinosti obladnannia kharchovoi promyslovosti, Kravcheniuk R., Fik M., Voroshchuk V. Ya., Materialy Ⅴ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia", 28-29 kvitnia 2022 y, T. : TNTU, 2022, P. 94, (Mekhanichna inzheneriia). | |
dc.identifier.citationen | Trymbashevskyi M. A., Druk T. P. (2023) Analiz konstruktyvnykh rishen dlia zamishuvannia tista [Analysis of design solutions for dough mixing]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 281-282 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 281 | |
dc.citation.epage | 282 | |
dc.citation.conference | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Trymbashevskyi_M_A-Analysis_of_design_281-282.pdf | 865,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Trymbashevskyi_M_A-Analysis_of_design_281-282.djvu | 45,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2023_Trymbashevskyi_M_A-Analysis_of_design_281-282__COVER.png | 1,45 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.