Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту 155

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Удосконалення технології виробництва ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду з проєктуванням цеху кисломолочного продукту 61 19 4 12 6 23 30

Звантажень файлу

Переглядів
Далєвський Володимир.pdf 46
авторська довідка.pdf 12

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 117
Україна 22
Czechia 3
Ireland 3
Switzerland 1
Germany 1
France 1
United Kingdom 1
Iran 1
Italy 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Diego 30
Mountain View 28
San Ramon 27
Ternopil 4
Dnepropetrovsk 2
Donetsk 2
Kiev 2
Odessa 2
Sumy 2
Arezzo 1