Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43010
Назва: Нормативно-правове регулювання ринку криптовалют та діяльності криптобірж в Україні та світі
Автори: Левицький, Віталій Орестович
Радинський, Сергій Віталійович
Радинська, Софія Сергіївна
Бібліографічний опис: Левицький В., Радинський С., Радинська С. Нормативно-правове регулювання ринку криптовалют та діяльності криптобірж в Україні та світі. Інноваційна економіка. 2003. №3. С. 38-43.
Дата публікації: гру-2023
Дата внесення: 17-гру-2023
УДК: УДК 338.45
Короткий огляд (реферат): Визначено напрямки розвитку нормативно-правового регулювання ринку криптовалют та діяльності криптобірж в Україні та світі, проаналізовано досвід оподаткування доходів суб’єктів криптоторгівлі в Україні та у провідних країнах світу з можливістю адаптації окремих елементів в Україні. Сфокусовано увагу на пріоритетах щодо правового регулювання функціонування криптобірж. У стаття зазначені проблеми обігу криптовалют та вказані напрямки удосконалення нормативно-правового регулювання цієї сфери, зазначено, що вітчизняне законодавство виходить за межі однієї країни, тому необхідно світовому співтовариству зосередити увагу на гармонізації та уніфікації правових норм. Це дозволить застосовувати єдиний правовий режим щодо законодавчого регулювання проблем криптовалют.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43010
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ_КРИПТОБІРЖІ.pdf163,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора