Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42982
Назва: Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів
Автори: Гаврилко П.
Піддубний В.
Стадник І.
Гуштан Т.
Краєвська С.
Каганець-Гаврилко Л.
Бібліографічний опис: Визначення розрахункових навантажень виробничих механізмів і машин та технологічні розрахунки виробництва борошняних виробів /колектив авторів: Гаврилко П., Піддубний В., Стадник І., Гуштан Т., Краєвська С., Каганець-Гаврилко Л. Ужгород: РІК-У, 2023. 468 с.
Дата публікації: 18-сер-2023
Дата внесення: 5-гру-2023
Видавництво: РІК-У
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Ужгород
УДК: 664.6/.7(075.8)
Короткий огляд (реферат): Мета навчально-методичного посібника – надати поглиблене засвоєння студентом основних правил з набуття навичок виконання конструктивних та технологічних розрахунків. Задачі, наведені у посібнику, охоплюють всі основні типові розрахунки, які проводяться у галузевому машинобудуванні та хлібопекарському виробництві. Адже залежно від мети розрахунку, задачі скомпоновані в окремі розділи посібника. У кожному розділі викладені стислі теоретичні відомості щодо процесів, яким присвячено задачі, основні розрахункові формули, методичні вказівки до розв'язання типових задач, наведені приклади розрахунків і контрольні задачі. В першій частині посібника розглянуто основи навантажень виробничих механізмів: двигуни машин та їх характеристики, визначення сил статичних опорів, кінематичний і силовий аналіз механізмів, динамічні навантаження приводу, співвідношення сил (моментів) в механізмах і вузлах машин. В другій частині наведено короткий аналіз виробництва борошняних виробів, основні властивості сировини та методику встановлення її якості й розрахунки виробничих рецептур. Кожна чстина посібника має методику обгрунтування прийнчтих рішень. Така подача матеріалу допоможе студенту закріпити теоретичні знання з відповідного розділу та краще засвоїти методику конструктивних та технологічних розрахунків, що виконуються у курсових та дипломних проектах. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів І–IV кваліфікаційних рівнів, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» та 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для аспірантів, магістрів, студентів відповідних спеціальностей та інженерно-технічних працівників, які займаються створенням, модернізацією й експлуатацією технологічного обладнання у хлібопекарській, кондитерській та інших галузях промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42982
ISBN: 978-617-8276-41-6
Тип вмісту: Посібник
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора