Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стойко, Ігор Іванович | - |
dc.contributor.author | Stoyko, I. | - |
dc.coverage.temporal | 26 травня 2023 року | - |
dc.coverage.temporal | 26 May 2023 | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T13:32:23Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T13:32:23Z | - |
dc.date.created | 2023-05-26 | - |
dc.date.issued | 2023-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Стойко І. І. Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів / Стойко Ігор Іванович // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 116–117. | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-62-7 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41754 | - |
dc.format.extent | 116-117 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | - |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | - |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023 | - |
dc.title | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | - |
dc.title.alternative | Certification: us experience in promoting the competitiveness of restaurants | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.subject.udc | 640.43 | - |
dc.identifier.citationen | Stoyko I. (2023) Sertyfikatsiia: iz dosvidu ssha u prosuvanni konkurentospromozhnosti restoraniv [Certification: us experience in promoting the competitiveness of restaurants]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 116-117 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | - |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ | - |
dc.citation.spage | 116 | - |
dc.citation.epage | 117 | - |
dc.citation.conference | ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ | - |
Розташовується у зібраннях: | ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117.pdf | 403,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117.djvu | 29,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
KhI_VNPK_2023_Stoyko_I-Certification_us_experience_116-117__COVER.png | 1,33 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.